Opplysninger om elevenes foresatte

Oppdater dine kontaktopplysninger, så skolen får gitt riktig informasjon til riktig tid.

Du har fortsatt mulighet!

Arbeidsopphold i London HO og RM

Fra 5.-25.februar var seks elever fra Helse-og oppvekstfag og Restaurant-og matfag i London i 3 uker i regi av ADC College (Erasmus +) Den første uken var det engelskkurs og sightseeing som sto på programmet.

Ekskursjon

Tredjeklassene på Studiespesialisering med formgivning var på ekskursjon til Nobels fredsenter i forbindelse med oppstart av en oppgave i produktdesign.

Elevene på Kunst, design og arkitektur (studiespesialisering med formgivingsfag)

stiller ut sine arbeider i fellesarealene. Der kan alle skolens elever oppleve malte arbeid, tegninger med kull og pastell, Photoshop-arbeid og flere andre teknikker

Antikkens Hellas

Har vært tema for vg2 Studiespesialisering med formgiving

MiniStortinget

155 festkledde politikere preget Rosenvilde nylig

Meningokokkvaksinering

Det nærmer seg tid for tilbud om meningokokkvaksinering av årets russ.

VERNISSASJE

Elever og lærere ønsker velkommen til utstilling i Kommunegården i Sandvika tirsdag 7. februar 2017 kl. 17.00 – 18.00 Vi stiller ut elevarbeider fra Kunst, design og arkitektur 1 og Studiespesialisering med formgivning 3 Enkel servering. Utstillingen vil henge oppe t.o.m. torsdag 16. 02. 17

Fagdag med fisk og skalldyr