Opplysninger om elevenes foresatte

Oppdater dine kontaktopplysninger, så skolen får gitt riktig informasjon til riktig tid.

MiniStortinget

155 festkledde politikere preget Rosenvilde nylig

Meningokokkvaksinering

Det nærmer seg tid for tilbud om meningokokkvaksinering av årets russ.

VERNISSASJE

Elever og lærere ønsker velkommen til utstilling i Kommunegården i Sandvika tirsdag 7. februar 2017 kl. 17.00 – 18.00 Vi stiller ut elevarbeider fra Kunst, design og arkitektur 1 og Studiespesialisering med formgivning 3 Enkel servering. Utstillingen vil henge oppe t.o.m. torsdag 16. 02. 17

Fagdag med fisk og skalldyr

Besøk på strikkecafeen

Tilbords med lærlingekompaniet

I samarbeid med Lærlingekompaniet produserte, anrettet og serverte vg2 kokk- og servitørfag en 3-retters meny. Bildene taler for seg. God jul!

FUG (Foreldreutvalget for grunnopplæringen) fylte 40 år

Rosenvilde VGS værstasjon

Valgvake på Rosenvilde

Valget i USA har vært hovedsak i hele verden de siste månedene. På Rosenvilde har vi oppadgående og samfunnsinteresserte elever, som gjerne ville ha valgvake på skolen. Dermed var det bare for lærerne å stille opp.