Opplysninger om elevenes foresatte

Oppdater dine kontaktopplysninger, så skolen får gitt riktig informasjon til riktig tid.

Besøk på strikkecafeen

Tilbords med lærlingekompaniet

I samarbeid med Lærlingekompaniet produserte, anrettet og serverte vg2 kokk- og servitørfag en 3-retters meny. Bildene taler for seg. God jul!

FUG (Foreldreutvalget for grunnopplæringen) fylte 40 år

Rosenvilde VGS værstasjon

Valgvake på Rosenvilde

Valget i USA har vært hovedsak i hele verden de siste månedene. På Rosenvilde har vi oppadgående og samfunnsinteresserte elever, som gjerne ville ha valgvake på skolen. Dermed var det bare for lærerne å stille opp.

Politikk og menneskerettigheter på kommunestyremøte

Politikklassen er en aktiv gjeng. Spesielt når vi jobber med norsk politikk, er det veldig fint å besøke de ulike institusjonene som vi jobber med.

Debatt på Rosenvilde!

Samfunnsfagsavdelingen har i år i samarbeid med elevrådet ved Rosenvilde satt i gang en debattserie. Her ønsker vi å ta opp og diskutere eller samtale om viktige og samfunnsaktuelle tema, med utgangspunkt i ulike samfunnsfag som vi har ved skolen.

FYR prosjekt på vg1 helse- og oppvekstfag

Mandag 19.9 hadde elevene på vg1 helse- og oppvekstfag FYR- prosjekt ( yrkesretting av fellesfag) i fagene matematikk, kroppsøving og programfag.

*** Local Caption *** VAKSINETILBUD: Smittevernoverlegen i Bergen tilbyr omgangskretsen til en 19 år gammel russ som har fått smittsom hjernehinnebetennelse, vaksine.

Gratis HPV vaksine

til kvinner født 1991 og senere.