Nyheter

1.mars 2019 er ordinær søknadsfrist for inntak til videregående skole og formidling til læreplass

Søknad sendes gjennom VIGO

ungdata

Ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

Informasjon til foresatte: I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Akershus blant elever i videregående skole.

Vi gratulerer Lina med debutromanen "Randhav".

Lina-Marie Ulvestad Halås som til daglig underviser i norsk og engelsk på Rosenvilde har debutert med sin første roman.

Det nye elevrådssstyret

Elevrådet ved Rosenvilde videregående skole har valgt nytt elevrådsstyre for 2019.

Oppmelding til privatisteksamen

Har du behov for studiekompetanse? Kanskje du ønsker å forbedre karakterer du allerede har fra videregående skole? Du kan melde deg opp som privatist og avlegge eksamen for aktuelle fag.

Lunsjbesøk

Onsdag 23. januar inviterte elevene på Restaurant- og matfag til lunsj for interesserte 10-klassinger i Asker og Bærum.

Temakvelder for foreldre.

GRATIS HPV-VAKSINE TIL GUTTER

VAKSINEN BESKYTTER MOT KJØNNSVORTER OG NOEN KREFTTYPER

Rosenvilde vgs - universitetsskole siden 2012

Rosenvilde vgs har stolte tradisjoner som foregangsskole når det gjelder kvalitet i opplæringen

Rosenvilde vgs er læring gjennom samarbeid

På Rosenvilde sitter samarbeidet i "veggene".