Opplysninger om elevenes foresatte

Oppdater dine kontaktopplysninger, så skolen får gitt riktig informasjon til riktig tid.

Velkommen til avslutning for VG3

Onsdag 21. juni 2017 kl. 18.00

Resultater fra ungdataundersøkelsen 2017

Ungdomsskolene og de videregående skolene i Asker og Bærum har gjennomført ungdata-undersøkelsen i 2017.

Badehette med mintgrønne polka dots og rysjer gav uttelling i DeathTrip

Heder og ære, pluss 5000,- til hver, for 3 glade gutter på Rosenvilde

Stor reportasje om Rosenvilde

I magasinet FORM nr.2/2017

Vi ønsker Hilde Elholm i 3STC lykke til etter å ha kommet til finalen i Biologiolympiaden.

Hilde tilbringer denne uka på Universitet i Oslo sammen med 15 andre elever

Fylkesmesterskapet

Onsdag 29. mars deltok to elever fra Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag på Fylkesmesterskapet på Eidsvoll videregående skole.

Du har fortsatt mulighet!

Arbeidsopphold i London HO og RM

Fra 5.-25.februar var seks elever fra Helse-og oppvekstfag og Restaurant-og matfag i London i 3 uker i regi av ADC College (Erasmus +) Den første uken var det engelskkurs og sightseeing som sto på programmet.

Ekskursjon

Tredjeklassene på Studiespesialisering med formgivning var på ekskursjon til Nobels fredsenter i forbindelse med oppstart av en oppgave i produktdesign.