Fagdag med eksamenstrening for Vg2 Kokk-og servitør

Vg2 Kokk- og servitør har gjennomført eksamenstrening sammen med Kulinarisk Akademi 8.5.2019

Tverrfaglig eksamen ventes om en måned for elevene ved Vg2 kokk- og servitør. Innenfor Lektor 2- samarbeidet for yrkesfagene har elevene hatt en fagdag sammen med Kulinarisk Akademi, som er et kompetansesenter for mat og drikke. Elevene som skal utdanne seg til kokker har fått en grundig repetisjon i menylære, teknikker, råvarebehandling og service, noe som munnet ut i en 5 retters meny. Elevene som skal bli servitører har hatt fokus på å sette drikke til menyen, på smaksanalyse og vinsmaking, samt dekke bort til menyen.

Dette var en fagdag som huskes med glede og som ga inspirasjon og motivasjon til eksamen og læretid.