Praksiskurs

Hos restaurant- og matfag den 25 oktober

Onsdag 25 oktober hadde vi 80 ungdomsskoleelever i praksiskurs hos restaurant- og matfag. Godt hjulpet av våre dyktige lærere samt ekspertise fra Scandic Lillestrøm, Scandic St. Olavs plass og  Vaaghals fikk elevene prøve seg på kjøkkenet hvor de lagde ravioli og carbonara fra bunnen, pizza,vårruller, vitaminshots, energibarer og smoothie.

Selv om det var uvanlig mange kokker på kjøkkenet var det en fin ro og og orden. Alle gjennomførte oppgavene sine med stor glød og innsatsvilje og med hjelp og støtte av kjempeflinke instruktører (lærere og kokker) kom de i mål med et flott resultat.

Tilbakemeldingene fra elevene var at dagen hadde vært fin, lærerrik og slitsom. Og ikke minst at det var stor stas å få spise herligheten ved slutten av dagen.