Alternative Day

Teaterinstruktører innledet en alternativ tentamensdag for engelskelever fra IMOK og 1KDA, mens 1ST elever dro til Oslo for å være journalister en dag.

Elever fra 1MOK og 1KDA fikk en dag på skolen for å bearbeide inntrykkene fra romanen ”Lord of the Flies” av William Golding, mens 1ST lagde magasiner, og reiste inn til hovedstaden for å finne turister å intervjue.

Lord of the Flies dagen ble startet med en ”kick-off” i gymsalen med teaterinstruktører Magnus Lomax Bjerke og Jacob Vigeland, som hadde workshops for mindre grupper gjennom dagen.  Elevene lagde masker, sosiale medier innhold, filmer og design til bokomslag osv. og avsluttet dagen i auditoriet med ”show and share”.

Journalistene fra 1ST intervjuet og fotograferte i Oslo. Magasinoppslagene lages ferdig tilbake på skolen i løpet av uken etter utflukten.

Dette er første gang en slik ”happening” holdes i engelskseksjonen, og det gir mersmak!