Nytt elevrådsstyre

Rosenvilde har hatt elevrådsseminar og valgt nytt elevrådsstyre for 2018.

Rosenvilde har hatt elevrådsseminar og valgt nytt elevrådsstyre for 2018. Ny elevrådsleder er  Benjamin Flaata Hurum (2KDAB), mens Rios Saray Mirna Jorge (2KDAA) er ny nestleder. De var begge med i det forrige elevrådsstyret og tar nå over rollene til henholdsvis Sebastian Pandonis og Oda Scheel. Det nye styret har i tillegg fått fem nye medlemmer, og disse er: Sekretær Helena Moen (2KDAA), rettighetsansvarlig Martin Rødland (1RMB), komitéansavarlig Anna Bergene (2MOKB), PR-ansvarlig Eivind Magnus Haraldsen (2MOKA) og økonomiansvarlig Margot Mikkelsby (2STA).

Fotos: Inger-Anne F. Møkleby

Entusiasme preger det nye elevrådsstyret på Rosenvilde. Fra venstre: Martin, Benjamin, Saray, Anna, Helena og Margot (Magnus var ikke tilstede da bildet ble tatt)

Seminaret ble holdt i auditoriet, hvor elevrådsrepresentantene møtte flere foredragsholdere, deriblant det nye elevombudet i Akershus, Janne Myraas. Representantene valgte også nytt elevrådstyre, og her var det den ene kampvoteringen etter den andre. Etterpå var det pizzaparty i Spiseriet.

Rektor Terje Bentzen talte om elevrådets betydning ved Rosenvilde, og håper blant annet at det nye styret vil realisere det gamle styrets gode ideer om klubb-aktiviteter for alle skolens elever.

Eva Kosberg, som blant annet underviser i politikk og menneskerettigheter, var invitert for å inspirere elevrådsrepresentantene. Og det gjorde hun med foredraget sitt  "Student democracy for DUMMIES".

Det gamle elevrådsstyret ble takket av med roser: Fra venstre: Benjamin Flaata Hurum, Sebastian Pandonis, Rios Saray Jorge, Johan Malvik, Oda Scheel, Sunniva Gangdal og Fredrik Skrattegård.