Lokal musikkartist på besøk

Den lokale elektronikaartisten William French (23) gjestet Rosenvilde og holdt et lydfaglig og inspirerende foredrag for elevene i det valgfrie programfaget Lyddesign.

French (23) er en av mange up-and-coming artister fra musikkmiljøet i Sandvika, også kjent som Sandvika-bølgen. French satser som artist på heltid, og slipper gjevnlig nye låter. Sjekk ut profilen hans på Soundcloud her.

Sjekk singelen Travelers her (embeded):

Elevene fikk gleden av å høre om ulike deler av bransjen, fra rent kreativt arbeid med musikk, til bransjen og alt som rører deg der av utfordringer. Foredraget ga elevene et godt innblikk i både utfordringer og gleder med å satse på en karriere mot lydfaget, og hvilke veier en kan gå for å utdanne seg innen faget.