Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Det er hver enkelt elevs ansvar å skaffe dette til skolestart. Du vil derfor i disse dager få informasjon om dette i posten.

Man har flere valg for å skaffe en bærbar datamaskin til skolestart. Elever og foresatte har valgfriheten til å bruke en bærbar datamaskin man allerede har hjemme, kjøp gjennom en valgfri forhandler, eller man kan bestille en subsidiert datamaskin gjennom fylkeskommunens innkjøpsavtaler. Elevene vil selv eie datamaskinen og er ansvarlig for at den er på plass til skolestart.

For mere informasjon klick her!

Tilbudet om subsidiert datamaskin gjelder for elever på Vg1 og nye elever på Vg2, det vil si elever som ikke har gått Vg1 ved en offentlig videregående skole i Akershus. Nye elever på Vg1 i skoleåret 2018/2019 kan bestille subsidiert datamaskin i perioden 18. juni 2018 til 30. april 2019. Dette gjelder også elever i innføringsklasser for minoritetsspråklige.

Det kan være lurt å bestille PC eller Mac så tidlig som mulig. Seneste bestillingsfrist for å få levert datamaskinen til skolestart er 6. august for Mac, og 9. august for PC.