Et allsidig fagmiljø og et bredt utvalg av valgfag

Vi er stolte av å være en kombinertskole som tilbyr to yrkesfaglige og tre studieforberedende utdanningsprogram.

I tillegg tilbyr vi påbygg til generell studiekompetanse både for elever med 2-årig yrkesfagsutdanning og yrkesfagutdannede med fagbrev. Dette gjør skolen til en spennende møteplass faglig og sosialt.

De yrkesfaglige utdanningsprogrammene helse- og oppvekstsfag og restaurant- og matfag har lange og stolte tradisjoner på Rosenvilde vgs. I dag har skolen nær 800 elever og 85% går et studieforberedende løp, enten på studiespesialisering, kunst, design og arkitektur eller medier og kommunikasjon. Skolens brede fagmiljø gir deg som studieforberedende elev et unikt tilbud av valgfrie programfag innenfor realfag, språkfag, samfunns- og økonomifag, og kunst- og mediefag og mulighet til å velge fag fra andre utdanningsprogram. Les mer om skolens valgfrie programfag her.

Rosenvilde vgs ligger i moderne lokaler på Kolsås. «Glassgata» er skolens hjerte med kantine, bibliotek og utstillinger av elevarbeider. Her står også skolens piano som et naturlig samlingspunkt.

Skolens studieforberedende utdanningsprogram:

Skolens yrkesfaglige utdanningsprogram:

Påbygg til generell studiekompetanse for elever med