Velkommen til skolestart tirsdag 20 august.

Alle elever skal møte opp i glassgata på følgende tidspunkt: Vg1: kl. 8.30, Vg2: kl. 9.30, Vg3 og 4PB: kl. 10.00

Alle elever skal møte opp i glassgata på følgende tidspunkt:
Vg1: kl. 8.30,
Vg2: kl. 9.30,
Vg3 og 4PB: kl. 10.00

Velkommen til et nytt skoleår på Rosenvilde videregående skole. Spesielt velkommen til deg som er ny elev. Vi ser frem til å bli kjent med deg.

Tirsdag 20. august ønskes skolens elever velkommen av rektor og klassene ropes opp. Du vil få tildelt en «makker» som blir din samarbeidspartner de tre første ukene og du vil lære om «VIP makkerskap».

De første dagene vil du som er ny motta mye informasjon. Det blir aktiviteter for å bli kjent i klassen, omvisning i skolebygget, møte med skolens ledelse, opplæring i bruk av skolens IKT-plattformer, fotografering til skolebevis og lån av bøker. I løpet av den første uken har også alle elever oppstartssamtale for å bli kjent med sin kontaktlærer.

På tirsdag vil kontaktlæreren din vil gi deg god oversikt over programmet og tidspunkt for din samtale. Ta med PC, penn og notatblokk.

Skolens visjon er Med entusiasme for læring.
Vi gleder oss til å møte deg!