Ta ditt skolearbeid med inn i Viken!

Viktig informasjon til elevene

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune. Innhold du har i din Akershus OneDrive vil bli kopiert over til Viken OneDrive.

Innhold du har i din OneDrive vil bli kopiert over til Viken OneDrive.

Dersom du har notatblokker i lærernes klassenotater som du ønsker å ta vare på, må du kopiere disse og laste dem opp til OneDrive. Dette må skje før 23. juni.

Dersom du ønsker å ta vare på innhold i lærernes klassenotatblokker, må du kopiere dette over i egne notatblokker i OneNote.

Slik gjør du:

1. Åpne notatblokkene i OneNote-appen eller i OneNote 2016.
  2. Merk siden eller inndelingen, høyreklikk og velg Flytt/kopier.
    Hold Ctrl-tasten nede for å merke flere sider.
  3. Velg notatblokken i listen du ønsker å kopiere til, klikk på Kopier.
  4. Gjenta punkt 2 og 3 til innholdet er kopiert.

Aktivere Viken-bruker

I Viken får du et nytt brukernavn og passord (Viken-bruker).

I slutten av mai får du en sms, hvor du blir bedt om å aktivere din Viken-bruker. Du må følge instruksen for aktivering før du leverer inn PCen på skolen.

Husk å ta kopi av alt lokalt skolearbeid og klassenotater du vil ta vare på før du aktiverer Viken-brukeren.

Les artiklene på Viken-hjemmesiden: https://viken.no/tjenester/skole-og-opplaring/opplaring-i-skole/elev-pc/ta-ditt-skolearbeid-med-inn-i-viken.23860.aspx